Saaristo-Open artistit

Uutiset

 

 

 

Saaristo Open siirtyy ensi vuodelle


18.08.
Saaristo Open siirtyy ensi vuodelle

Saaristo Openia ei järjestetä tänä vuonna.

Viranomaispäätös estää tämän kesän tapahtuman järjestämisen.

 

Festivaalista olisi täytynyt tiputtaa useita esiintyjiä pois ja lyhentää tapahtuma-aikaa useilla tunneilla molempina festivaalipäivinä, jolloin tapahtuman luonne muuttuisi täysin. Tämän lisäksi jo rajattu kävijämäärä olisi pitänyt vielä puolittaa.
Emme halua jo lipun ostaneille tyytymätöntä fiilistä ohjelmiston rajujen muutosten vuoksi.
 
Tämän vuoden tapahtumien tilanne näytti jo valoisalta, ja jo viime vuodesta alkaneet suunnittelut ovat ottaneet huomioon useita mahdollisia tulevia rajoituksia, mutta kesän lopussa tilanne muuttui, ja leviämisvaiheeseen siirtyminen teki festivaalin järjestämisestä mahdotonta.
 
Saaristo Open siirtyy omalle paikalleen ja palaa jälleen kolmipäiväiseksi tapahtumaksi. Ensi kesän festivaali juhlitaan Kaarinan Hovirannassa 9.–11.6.2022, ja tulevan kesän tapahtumassa tullaan näkemään muun muassa Elastinen, J. Karjalainen, Ellinoora, Teflon Brothers sekä Klamydia. Katseet ovat siirretty jo kohti ensi vuotta ja artistien edustajien kanssa ovat keskustelut jo hyvässä vauhdissa ensi vuodesta. Julkaisemme lisää esiintyjiä heti niiden vahvistuttua.

Vuoden 2021 Saaristo Openiin ostetut liput siiryvät vuodelle 2022. Nyt suunnitellun kahden päivän tapahtuman muuttuessa ensi vuonna kolmepäiväiseksi, lipun ostaneet saavat ensi vuodelle yhden lisäpäivän. Edun saa lunastettua tapahtuman passipisteeltä.
 
Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä liput on

ostettu. Palautus onnistuu keskiviikkoon 15.10.2021 saakka. 

 

Lippujen palautus ja siirto onnistuu seuraavien linkkien kautta: 

 

Tikcetmaster: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/requests/new?ticket_form_id=360000127233 

Tiketti:  https://www.tiketti.fi/palautalippuja 

Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus

 

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan lahjakortin Loud N' Liven tapahtumiin, joka vastaa palauttamasi lipun summaa.

 

Jos tahdot vaihtaa Tiketin lippusi lahjakorttiin, onnistuu se tämän lomakkeen kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja 

Jos tahdot vaihtaa Ticketmasterin lippusi lahjakorttiin, onnistuu se tämän lomakkeen kautta: https://web.lippu.fi/palautus 


Takaisin uutisiin

 

 

Tietosuojakäytäntö ›